Večerní červencová cesta

Datum a čas: 27.7.2018 - 17:45 - 21:00
Místo konání: Hotel Bouzov

Seminářem je určen pro všechny, kteří chtějí změnit, co jim nevyhovuje a brání jim žít šťastný, spokojený a vyrovnaný život. Většinou se jedná o jednu z pěti oblastí: zdraví, vztahy, práce, hojnost a potřeba učit se novým věcem. Pomáhám lidem s láskou a pokorou podívat se na pravdu o sobě a situaci, ve které se nachází. Snažíme se společně hledat a odstraňovat příčiny problémů, jelikož v naší buněčné paměti máme nahrány programy a přesvědčení, které vznikly v minulosti, od našeho narození až po současnost a někdy až 4 generace nazpět a nyní nám negativně ovlivňují život.

Průběh semináře:

Při vstupu na večerní seminář si vytáhnete kartu s léčivým symbolem. Ta Vám pomůže podívat se na problém, který nyní řešíte a bude na Vás působit v průběhu celého večera. Dále si zvolíte jednu čakru, která v tuto chvíli nejvíce potřebuje harmonizaci. Usadíte se a stanete se součástí léčivého kruhu. Zkontrolujte si prosím, že máte vypnutý zvuk mobilních telefonů.

V první části večera každému z Vás věnuji jednotlivě pozornost a vyčistím danou čakru. Vysvětlím, jak Vás každá z čaker ovlivňuje. Povím Vám, co znamená karta, kterou jste si vytáhli. Jedná se o mé vlastní karty s léčivými symboly, které jsou na semináři k dostání. Děkujeme za pozornost, kterou si během večera dáváte navzájem. Díky tomu pomáháte i sami sobě.

Poté následuje krátká přestávka na toaletu a malé občerstvení. Doporučujeme mít s sebou dostatek vlastního pití.

V další části večera se pracuje s konstelačními obrazy, který působí na všechny zúčastněné. Můžete si obraz sami postavit, pouze se dívat nebo být vybráni, abyste se stali jeho součástí. Prosíme Vás, abyste v průběhu konstelace neodcházeli z kruhu. Můžete přijít o důležitou informaci.

Na závěr Vám bude předán léčebný kód na pomoc v řešení Vašich problémů. Kromě pochopení příčiny Vašich problémů, je třeba také změnit postoj a změnu uskutečnit.

Pro další informace a dotazy prosím kontaktujte telefonicky moji asistentku Danku Záchovou na čísle: 603 534 558. Rezervaci místa na seminář prosím proveďte formou sms na stejném čísle.

Těším se na Vás, Jaroslava Vymětalová

Obchod Pod Hradem otevřen do 18 hod

Zpět na seznam akcí