Projasňující obrazy: Jak najít cestu k sobě

Seminář je pro ženy plně obsazen

Datum a čas: 9.2.2019 - 8:45 - 20:00
Místo konání: Bouzov č.47

Tento seminář je velmi intenzivní, a tak je určen především těm, se kterými se již znám z večerních cest, terapií či jiných seminářů osobního rozvoje. Celý den se odehrává v menším uzavřeném kruhu mužů a žen, kdy si každý postaví svůj obraz a může se podívat na to, co mu nevyhovuje a brání žít šťastný, spokojený a vyrovnaný život. Většinou se jedná o jednu z pěti oblastí: zdraví, vztahy, práce, hojnost a potřeba učit se novým věcem. Zároveň si přítomní navzájem vyzrcadlují stejné nebo podobné příčiny problémů, a tak si během jednoho dne prožijete několik čistících obrazů.

Pracujeme s rodinnými konstelacemi a hledáme programy a přesvědčení, které máme nahráty v naší buněčné paměti až čtyři generace nazpět a které negativně ovlivňují náš život. Protože když v nás naši předci trpí, nemůžeme být šťastní. Tyto programy se neustále opakují, dokud se na ně nepodíváme, nepojmenujeme je, neuznáme pravdu a neodevzdáme je zpět rodu, tak abychom je již nemuseli žít my ani naše děti. Kromě toho je nutné změnit postoj a začít činit.

V průběhu semináře bude kromě krátkých přestávek na toaletu a malé občerstvení, také prostor na oběd. Mějte s sebou prosím dostatek vlastního jídla a pití.

Pro další informace a objednávky prosím kontaktujte telefonicky moji asistentku Danku Záchovou na čísle: 603 534 558.

Těším se na Vás, Jaroslava Vymětalová

Zpět na seznam akcí