Večerní prosincová cesta

AKCE ZRUŠENA

Datum a čas: 21.12.2021 - 17:45 - 21:00
Místo konání: Bouzov č.46

Seminářem je určen pro všechny, kteří chtějí změnit, co jim nevyhovuje a brání jim žít šťastný, spokojený a vyrovnaný život. Většinou se jedná o jednu z pěti oblastí: zdraví, vztahy, práce, hojnost a potřeba učit se novým věcem. Pomáhám lidem s láskou a pokorou podívat se na pravdu o sobě a situaci, ve které se nachází. Snažíme se společně hledat a odstraňovat příčiny problémů, jelikož v naší buněčné paměti máme nahrány programy a přesvědčení, které vznikly v minulosti, od našeho narození až po současnost a někdy až 4 generace nazpět a nyní nám negativně ovlivňují život.

Průběh semináře:

Při vstupu na večerní seminář si vytáhnete kartu s léčivým symbolem. Ta Vám pomůže podívat se na problém, který nyní řešíte a bude na Vás působit v průběhu celého večera. Dále si zvolíte jednu čakru, která v tuto chvíli nejvíce potřebuje harmonizaci. Usadíte se a stanete se součástí léčivého kruhu. Zkontrolujte si prosím, že máte vypnutý zvuk mobilních telefonů.

V první části večera každému z Vás věnuji jednotlivě pozornost a vyčistím danou čakru. Vysvětlím, jak Vás každá z čaker ovlivňuje. Povím Vám, co znamená karta, kterou jste si vytáhli. Jedná se o mé vlastní karty s léčivými symboly, které jsou na semináři k dostání. Děkujeme za pozornost, kterou si během večera dáváte navzájem. Díky tomu pomáháte i sami sobě.

Poté následuje krátká přestávka na toaletu a malé občerstvení. Doporučujeme mít s sebou dostatek vlastního pití.

V další části večera se pracuje s konstelačními obrazy, který působí na všechny zúčastněné. Můžete si obraz sami postavit, pouze se dívat nebo být vybráni, abyste se stali jeho součástí. Prosíme Vás, abyste v průběhu konstelace neodcházeli z kruhu. Můžete přijít o důležitou informaci.

Na závěr Vám bude předán léčebný kód na pomoc v řešení Vašich problémů. Kromě pochopení příčiny Vašich problémů, je třeba také změnit postoj a změnu uskutečnit.

Pro další informace a dotazy prosím kontaktujte telefonicky moji asistentku na čísle: 603 534 558. Rezervaci místa na seminář prosím proveďte formou sms na stejném čísle.

Těším se na Vás, Jaroslava Vymětalov

Zpět na seznam akcí